Over Automatin

Dit ben ik. Duncan, aangenaam. Een online marketeer die honderden posts plaatste op Linkedin met o.a. Canva, Lumen maar ook Photoshop, Photopea en meer.

Er waren momenten dat ik tijd tekort kwam om een passend plaatje te maken. Dat ik na het publiceren toch nog een foutje zag in de tekst of (nog erger) in het plaatje zelf. Tot ik mij bedacht dat dit beter kon...

Ik begon met bijhouden van hoeveel tijd ik bezig was met zoeken naar passende plaatjes, het maken van GIF's/ afbeeldingen en video's, en het schrijven, opmaken en controleren van mijn posts.

Conclusie? Het kan veel beter. gemiddeld was ik ≈5-15 minuten kwijt met gebruik van een vast template en ≈20-35 minuten zonder. Daarom bracht ik alles omtrent effectief posten op Linkedin in kaart en verwerkte ik in Automatin.

Het resultaat? Een app die het posten naar Linkedin beter, proffesioneler en vooral effectiever maakt met leuke, opvallende en dynamische posts levert die impact hebben.

Wat doet Automatin?

Oriëntatie

Automatin houdt een feed, website, ATS of CMS in de gaten voor updates.
Creatie

Wanneer er een update is wordt de content geanalyseerd en geoptimaliseerd qua tekst(lengte), lay-out, hashtags, tracking en clickability.

Publicatie

Tot slot wordt de post online gezet, op deze manier blijft je netwerk up-to-date en kun jij de focus houden op de core business.